Cursuri inot Bucuresti
Instructori inot Bucuresti Cursuri inot copii
 

TOYPEDO – torpila de piscina

   
La cursurile noastre de inot imbinam jocul cu antrenamentul specific de natatie. Incercam sa nu plictisim copiii prin exercitii sau observatii redundante. Dimpotriva! dorim sa le dezvoltam cat mai mult dexteritatea, inteligenta emotionala, atentia distributiva, spiritul de echipa si abilitatile de comunicare.

Vrem copii smart! Vrem copii care sa descopere in sport starea de bine, de placere si relaxare psihica. Ei trebuie sa invete de pe acum detasarea de problemele nerezolvate la matematica sau dilemele istoriei, chimiei samd. Stim cu totii cat de importanta este GOLIREA MINTII!

 

De aceea incercam ca ale noastre cursuri de inot sa fie super atractive si distractive! Facem de fiecare data exercitii noi, cat mai variate (atat pe uscat cat si in apa), care sa implice toate grupele musculare si segmentele corpului. Venim de asemenea cu jocuri si jucarii noi mai mereu!

TOYPEDO, torpila sau racheta subacvatica, este una dintre jucariile de apa care a avut o mare priza la copii, in special la cei care se descurca sa inoate (care pot calca apa, face scufundari, si inota pe distante mici fara ajutor). Toypedo este realizat din cauciuc, a fost conceput in USA si are forma hidrodinamica a unei torpile acvatice. Dimensiuni: 29.2 x 5.1 x 5.1 cm, si pana in 560 g (in functie de model).

Cum se distreaza copiii cu TOYPEDO? Efectiv lanseaza, pe sub apa, torpila subacvatica spre prietenul cu care se joaca. Distanta pe care o poate parcurge racheta de apa este de 7-9 m dupa care incepe usor usor sa se scufunde.

Daca doriti sa cumparati racheta de piscina o puteti faci aici.

Nu uitati! Alegand o pereche buna de ochelari de inot, ne vom desfasura aceasta activitate in cele mai bune conditii, fara apa in ochi, fara iritatii (ochi rosii) si fara a inota dezorientati, lovindu-i pe ceilalti! Modelul din poza de mai sus este modelul pe care noi vi-l recomandam.

 
 
 
Home De ce noi Cursuri de inot Despre inot Contact
copyright © 2012 Cursuri Inot Bucuresti
Web Design Bucuresti
     
MAGAZIN PRODUSE INOT