Cursuri inot Bucuresti
Instructori inot Bucuresti Cursuri inot copii
 

Sportul inseamna dezvoltare personala

Povestea broscutei campion...Cu toate că povestea este din acelea care încep cu “A fost odată ca niciodată”, îndrăzneşte să o citeşti. Ne priveşte pe fiecare dintre noi. Dar să trecem la firul ei. Acţiunea are loc într-un mic regat de broscuţe. Auzi ce le trecură într-o zi acestora prin cap.
 

Cum ar fi să organizeze o întrecere? Dar nu una obişnuită. Una a cărei obiectiv să fie aproape imposibil de atins. N-au stat mult pe gânduri. Ideea a răsărit rapid: să escaladeze cel mai înalt turn.

Ca la orice concurs, o mulţime de broscuţe au venit să îşi încerce norocul şi o mulţime şi mai mare s-a strâns să privească. Startul s-a dat. Concurenţii au luat-o la picior către turnul cel înalt. Privitorii erau convinşi că nici o broscuţă nu are nici cea mai mică şansă. În timp ce aceştia îşi dădeau de zor cu părerea, broscuţele renunţau una câte una. Doar câteva mai escaladau turnul.

Nici o şansă, e o nebunie, e imposibil, vă irosiţi timpul, nu veţi fi în stare… spuneau într-una privitorii în timp ce în concurs a mai rămas doar o singură broscuţă. Aceasta îşi continua drumul către vârf. Şi… iată-o ajunsă, a reuşit!

O mulţime de aplauze a întrerupt liniştea ce se aşternuse în ultimele secunde ale concursului. Care a fost secretul broscuţei, cum de a reuşit, cum de a fost posibil? Se întreba într-una toată lumea.

Probabil te întrebi şi tu. Ei bine, broscuţa avea ceva care paradoxal a ajutat-o să meargă până în vârf. Ea era surdă şi prin urmare nu a avut cum să audă toate remarcile făcute de cei neîncrezători. Mai mult decat atat, ea a crezut clipa de clipa ca broscutele ce o priveau o incurajau permanent...

Cu siguranta broscuta campion era o broscuta sportiva! Cum de ce? avea antrenament: rezistenta, flexibilitate, forta, coordonare, atentie, capacitate de concentrare, control al emotiilor interioare, determinare si poate cel mai important...incredere in ea.  Incredere data de faptul ca isi asculta vocea interioara si nu harmalaia din afara...

Prin sport va dezvoltati atat abilitatile fizice ale corpului vostru cat si cele mentale, psihice si chiar intelectuale. Faceti sport si fiti pregatiti pentru intamplarile vietii!

Ora de sport inseamna mai mult decat credeti. Ora de sport inseamna dezvoltare personala, lucru cu noi insine. Acordati-i atentia cuvenita, merita!

 
 
 
 
Home De ce noi Cursuri de inot Despre inot Contact
copyright © 2012 Cursuri Inot Bucuresti
Web Design Bucuresti
     
MAGAZIN PRODUSE INOT