Cursuri inot Bucuresti
Instructori inot Bucuresti Cursuri inot copii
 

Cursuri de inot pentru copii si adulti Bucuresti
(sector 1 sector 2 sector 3 sector 4)

Iti doresti sa inveti sa inoti? Sa iti petreci timpul liber intr-un mod placut, relaxant si benefic pentru tine? Cauti experiente sportive noi, sau poate vrei sa iti invingi teama de apa adanca? Oricare ar fi motivul tau, noi suntem aici pentru tine!

 

Suntem instructori de inot tineri, certificati MTS (Ministerul Tineretului si Sportului) si FRSPT (Federatia Romana Sportul pentru Toti), avand o experienta de peste 5 ani de predare cursuri de inot pentru copii si adulti din Bucuresti. Sustinem cursurile de inot in sector 1 si sector 4, dar ne adresam si doritorilor din sector 2 respectiv sector 3, avand locatiile bazinelor apropiate de metrou. Lucram atat in grup restrans (maxim 5 persoane) cat si individual.

Fie ca este vorba despre un copil care are nevoie de putin mai multa atentie, fie ca esti adult si vrei sa iti invingi teama de apa adanca, noi suntem aici pentru tine.

Ne ocupam cu atentie de tine si iti acordam timpul necesar. Te ajutam din toate punctele de vedere, nu numai tehnic, dar si fizic (prin diverse exercitii si recomandari), eventual psihic, in cazul unei fobii accentuate.

Intram in apa de fiecare data si nu te grabim, nu te fortam. Nu aruncam pe nimeni in apa si nu stam pe marginea bazinului dand indicatii sau strigand la cursanti. Mergem in ritmul tau pana cand incepi sa prinzi incredere si curaj . Lucram cu pauze: ai obosit, pauza. Revenire, apoi reluam exercitiile.

Inainte de a intra in apa, noi iti vom da pluta, bagheta si o centura pentru apa. Tu trebuie sa ai ochelari de inot si casca, daca ai parul lung, iar daca ai o sensibilitate cu nasul atunci cand bagi capul sub apa, si un cleste pentru nas.

Punem foarte mare accent pe comunicare, de aceea atunci cand ceva nu este ok, te rugam sa ne comunici, si ne oprim sau facem pauza; La cursurile de inot vom aborda lucrurile de la usor la greu, de la simplu la complex. In apa incepem cu o acomodare, apoi exercitii de respiratie, (expirarea aerului in apa, scufundari sub apa cu tinerea respiratiei 10-20 secunde, etc), exercitii de calcare a apei (bicicleta in apa), apoi continuam cu intinderea ventral pe apa si executare de picioare crawl samd.

Cu siguranta, daca vei fi perseverant(a), vei observa beneficiile orelor de inot: imbunatatirea conditiei fizice, marirea rezistentei cardio-respiratorii, eliberarea de stres si o stare mentala din ce in ce mai buna.

Acestea fiind spuse, te asteptam o data sau de doua ori pe saptamana la orele noastre de inot! Plata se face la fiecare sedinta, deci nu esti obligat(a) sa iti faci un abonament!

 
 
 
Home De ce noi Cursuri de inot Despre inot Contact
copyright © 2012 Cursuri Inot Bucuresti
Web Design Bucuresti
     
MAGAZIN PRODUSE INOT