Cursuri inot Bucuresti
Instructori inot Bucuresti Cursuri inot copii
 

Unde putem face cursuri de inot in Bucuresti?

   
In urma cu 10-15 ani oferta pentru copiii sau adultii care doreau sa invete sa inoate era destul de redusa. Nu existau la fel de multe piscine private acoperite ca astazi in Bucuresti. Erau doar cateva optiuni pentru cei care voiau sa inoate primavara, toamna sau iarna. Imi amintesc de lungile drumuri facute iarna cu tramvaiul pana la bazinul acoperit Lia Manoliu.

Vara se stia: bazinul descoperit Dinamo, acolo unde impreuna cu prietenii ma bronzam in voie, iar dupa cursurile de inot mergeam sa mancam o pizza si sa jucam un fotbal.

 

In afara de aceste doua bazine cu istorie, mai era bazinul de polo Floreasca, din zona Primaverii.

In momentul de fata in Bucuresti predomina piscinele private de dimensiuni mici, 20-25m lungime. Sunt destul de multe, dar inca insuficiente pentru cererea din extrasezon. Am fost si noi sa inotam in unele din acestea pentru a vedea ce conditii si ce preturi ofera: Olimpia, Bery Fitness& Spa, IDM, Olimpia, Alexandreea, Viva Sport Club, bazinul de la Facultatea de Medicina, strandul Tineretului.

Am inceput sa predau cursuri de inot acum 7 ani in bazinul Floreasca, sector 1, langa liceu Jean Monnet. Predam cursuri primavara, toamna si iarna, vara mutandu-ma la Strandul Tineretului, sector 1, zona Piata Presei. Din 2015 am inceput sa predau cursuri de inot pentru copii si adulti in bazinul acoperit Dinamo. Predau cursuri de inot atat pentru copii cat si pentru adulti in grup restrains, 4-5 incepatori.
Am ales bazinul Dinamo datorita locatiei (Soseaua Stefan cel Mare nr 7-9, sector 2 Bucuresti), a conditiilor foarte bune (2 bazine de inot cu apa curata) si a preturilor convenabile. Bazinul descoperit Dinamo este un bazin cu renume din Bucuresti, un bazin cu o istorie bogata, nume mari antrenandu-se sau concurand aici.

In 2014 a fost inaugurat bazinul acoperit Dinamo, care are de fapt 2 bazine: unul de 25m lungime si unul de 50m lungime. Bazinul este aproape de metrou (statie Stefan cel Mare), fiind astfel foarte usor accesibil celor care locuiesc in orice sector al Bucurestiului (sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 6). Daca locuiti in zona Piata Victoriei, Piata Unirii, Piata Romana, Piata Constitutiei, Piata Revolutiei, zona Dorobanti, zona Aviatorilor, zona Primaverii, Universitate, zona Obor, Baneasca, Timpuri noi, Aurel Vlaicu, Lizeanu, zona Floreasca, Barbu Vacarescu, Piata Iancului, zona Bulevardul Dacia, Bulevardul 1 mai, Bulevardul Turda cu Ion Mihalache, atunci bazinul de inot Dinamo este o foarte buna optiune pentru dvs.

Va astept cu drag si cu antrenamente foarte placute la bazin! Am avut cursanti care in 15-20 de sedinte au reusit sa inoate 50m fara nici un accesoriu ajutator!

 
 
 
Home De ce noi Cursuri de inot Despre inot Contact
copyright © 2012 Cursuri Inot Bucuresti
Web Design Bucuresti
     
MAGAZIN PRODUSE INOT