Cursuri inot Bucuresti
Instructori inot Bucuresti Cursuri inot copii
 

Cum ne alegem centura de inot

   
Suntem instructori de inot certificati MTS si predam de peste 7 ani cursuri in grup restrans pentru copii si adulti.

De-a lungul timpului ne-am confruntat cu diverse probleme in procesul de invatare a cursantilor, dar cea mai mare a ramas aceea a centurii de inot: aceasta nu oferea suport in zona in care ar fi trebuit ridicandu-se spre diafragma si devenind foarte incomoda!

 

Centura de inot este cu siguranta cel mai important accesoriu pentru incepatori! Iata modelul de centura de inot pe care noi il recomandam:


Dupa cum se observa, aceast model de centura de inot:
- este realizat din elementi de spuma ce pot fi foarte usor indepartati pe masura ce cursantul progreseaza, pana la eliminarea totala;
- ofera siguranta deplina in apa (inchizatorile nu permit deschiderea sau largirea cu usurinta);
- are o chinga ce trece printre picioarele copilului, oferind confort prin faptul ca nu permite centurii sa se ridice mai sus de zona taliei;
- ofera suport exact in zona bazinului, translatia catre pozitia “intins pe apa” fiind mai usoara si mai rapida;

De ce acordam atat de mult atentie centurii de inot? Imaginati-va oare cum ar putea un copil sau un adult sa invete sa inoate in apa cu adancime intre 1-1.5m, sa nu mai spunem de 2m? Fara centura de inot, ar fi imposibil! In cazul copiilor lucrurile sunt clar. Adultii, datorita efortului fizic pe care il depun, la care se adauga lipsa tehnicii, se vor opri foarte des pentru a pune picioarele jos, ceea ce devine frustrant si deloc incurajator: in loc sa fie sustinut de centura de inot, si sa inceapa sa lucreze la tehnica de picioare, adultul se impotmoleste in apa din metru in metru.

In cazul in care sunteti interesati centura de inot pe care noi o promovam, va rugam sa ne contactati! Va multumim!

 
 
 
Home De ce noi Cursuri de inot Despre inot Contact
copyright © 2012 Cursuri Inot Bucuresti
Web Design Bucuresti
     
MAGAZIN PRODUSE INOT